sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Ohops, täällä sitä taas ollaan..


Tämä blogin pitäminen ei ole nyt meinannut napata pitkään aikaan. Välillä tulee tällaisia kausia ettei vain kiinnosta päivitellä, mutta koitanpa aloittaa taas jonkinlaisella uudella innolla. :) Aika paljo on saatu meidänkin asuntoa eteenpäin, mutta kyllä pientä listaa yms vielä puuttuu. Tuo keittiön hyllysysteemi on nyt sitten tuollainen. Isäni sahasi itse puusta mulle laudat ja laitoin ihan raakoina paikoilleen. Pikkusen hioin pintaa.



Olohuoneeseen tein tuollasen sotkunurkan, en oikein edes tiedä mitä nuo puulaatikot on, jotain kuljetussuojia ovat vissiin olleet. Oli pakko tyhjennellä kirja yms laatikoita johonkin ettei niitä enää olis niin paljon nurkissa. Tavaranmäärää on vähennetty kyllä paljon mutta lisää sais vähentää. Meidän asunnosta puuttuu ns varasto tai vaatehuone mihin voisi roinaa piilottaa, joten kaikki ylimääränen on yritetty vain hävittää.



Kertaustalulukollekin yritin keksiä paikkaa. Kun saa seinille ripustettua jotakin niin näyttää paljon kotoisammalta. Ja tietty myös se, kun noita viherkasveja laittaa jokapaikkaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti