perjantai 9. tammikuuta 2015

Toimisto

Löysin tänään aivan ihanan tuolin. Oikeastaan tällaisien herkkujen löytäminen on sellaista, että ensireaktio on "hui kamala" ja sitten mitä enemmän sitä tuolia kattoo ja jahkailee, sitä enemmän siihen ihastuu. :D Elkää naurako, oon tosissaan. Pohjassa on Martelan leima, luultavasti 80-luvun tuoli ja myös on tarra jossa lukee Raahen tietokonealan oppilaitos. Tuolin ostin Vanhasta Edvardista Pattijoelta ja maksoi huimat 8 euroa. :) Työtuolia ollaankin etitty pitkään, toinen haluaa matalan ja toinen korkean, mikäs sen parempaa kun tätä voi säätää.!  Tuoli on täydellisessä kunnossa, kangas on kuin uusi ja kaikki napit kohdillaan. Ja itseasiassa tuoli on melko leveä. Oman aikansa designia.

Tein kesällä itse tuon pöydänkannen. Jalat ostin siihen sitte Ikeasta. Nekin olisin tehny ite, jos olis riittäny aikaa ja kärsivällisyyttä. :)

Tämä toimistonurkkaus on meidän makkarissa. Seinälle sais laittaa muutaman hyllyn johon vois nostella tavaraa. Vanhan tavaran harrastus on kivaa! Eiks vain?

2 kommenttia:

  1. Tosi magee!! Se onkin yksi hyvä paikka löydöille (Vanha Edvard) On tullut ostettua monta juttua sieltä. Joskus mietin vieläköhän paikka on koska viimekäynnistä jo montavuotta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hiljasta sielä oli mut tavaraa sitäki enemmä. :) Yks aivan superihana 60-luvun lipasto sinne jäi jota ehkä hiukan harmittelen... että josko sen hakisin. :D Tilaa ei vaan oo ihan kauheesti täsä meijä asunnossa. Toki sielä oli suurinosa ihan krääsää ja sellasta levytavaraa.

      Poista