perjantai 2. tammikuuta 2015

Vetimet




Kutenpa kuvista näkee, niin ei tullutkaan tähän asuntoon kupariset lankavetimet. Ajattelin luovuttaa, eikä tuo musta mattapintanen vedin ole ollenkaan hassumpi. Jokin metallivedin se on, ei muovia. Antiikkikuparisia vetimiä löytyi, niissä vain pakkaa olemaan koukerokuvioita. No, tuo kelvatkoon. Seuraavaan asuntoon sitten jotain muuta. :) Tuo vedin on melko iso, n 17cm pitkä. Lyhyempi olisi passannut kans, mutta en löytänyt. Alkoi olla melko tympeää tuo laatikoiden avaaminen ilman vetimiä. :) 
Viimeisessä kuvassa vähän hahmottuu enemmän tuo keittiö jo. Astianpesukone on vielä vähänmitensattuun. Tilalle on tulossa toinen kone ja tuo kone menee toiseen kaksioon. Sinne sitten säädetään oikealle korkeudelle. Plus muuta pientä listaa yms vielä puuttuu.

4 kommenttia:

  1. Näyttää niin erilaiselta kuin ennen :D Ei vieläkään oikein tajua kuinka kivoja niistä asunnoista tulee, kun muistaa vaan sen vanhan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiäkkö, mä JUST kattelin vuosi sitten otettuja kuvia, kun käytiin ekakertaa Pytingeillä. Ihan järkyttävä millasia nää onki ollu. :D Tai helmikuussa käytiin... teenkin siittä sitten postauksen kuvien kera ens helmikuussa, kun oikeasti on kulunut vuosi. Paitsi että teen sen postauksen tuonne Kotina Pytingit-blogin puolelle..

      Poista
  2. Hei voithan maalata nuo vetimet kuparinvärisellä spraylla, jos vielä tuntuu, että kupariset ois kivemmat. Sopii kyllä nuo mustatki aivan mainiosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, totta. :) No, annetaan olla nyt tuollaisena mustana. :)

      Poista