tiistai 6. tammikuuta 2015

Vertailua

Vanhojen ja uusien kuvien/tilanteiden vertailua on kyllä mukava tehdä. Ja tällaisessa projektissa sitä kannattaakin välillä tehdä niin tulee sellainen olo, että tässä sittenkin on jotain saanut aikaan. :)


Eli tuossa ensimmäisessä kuvassa on keittiö tuolta seinältä ennen. Toinen seinä meillä on yläosasta vielä kesken, eli ne seinähyllyt laittamatta. Ennen keittiössä oli toisellakin seinällä yläkaapit. Ne otettiin pois niin tuli paljon tilavamman oloinen tila. Keittiön suuritöisin homma on tietysti ollut vanhojen kaakeleiden poistaminen. Se oli silloin kesällä sitä hikistä hommaa. :) (jos ei oteta lukuun katon maalaamista, joka maalattiin kolmeen kertaan. + käsittelyt ja oksalakkaukset)
On tämä uusi keittiö vielä siis hiukan kesken, ei sillä...

Olkkarista sama kohta ennen ja jälkeen. Putket menee suurinosa vielä piiloon. Seinille vois ripustaa jotaki kun on niin paljasta...


2 kommenttia:

  1. Kylläpäs siellä on muuttunut. Mitä keittiön kaappien välitilassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan perus laatoitus on. Harmaa, tuollainen betonimainen hiukan karheapintainen iso laatta. Laatoitin tuonne kaappien päälle asti sekä toinen sivu kokonaan... ei näy vaan kuvassa.:)

      Poista